11 november 2011

alive.

Ibland tror jag att man måste stänga av allt. Jag gör det idag... Jag är bara i min lilla bubbla, filosoferandes med telefonen på ljudlös. Jag stänger av att jag borde gått upp tidigt och hängt med fina vänner och deras underbara barn. Jag behöver sömn. Efter 6nattår (men typ) så har jag äntligen och två dagar i rad inte ställt någon väckarklocka och ljudet har vart avstängt. Det har resulterar i 12 kontra 10 sömntimmar. Dubbelt så länge som jag brukar ligga där och gotta mig. Jag är fortfarande trött, men det är ju mörkt ute så inte så konstigt... Ska ta på mig mössa och mjukisar, kila iväg till Coop och sen fortsätta vara eremit hela kvällen. Alldeles ensam, för att jag vill och för att det är skönt.

Imorgon ska jag däremot tvätta bil, njuta av dagen och allt ska ske i Kumla. Så e ni hemma imorgon Carro o Rob. så kommer jag gärna och hälsar på Er och lilla Rut då :)

Men nu stänger jag ner igen.
Jag ska försöka minnas vad Ulf Lundell sjöng för mig i drömmen och sen ska jag skriva. Efter de ska jag glo Idol och slutligen somna till Apornas planet.
Vem sa att jag inte var strukturerad?!

.våga vägra måsten, minst en gång!.
- IPhone-inlägg!

Inga kommentarer: