03 december 2014

Inte

Alliansen med Annie Lööv i täten tänker minsann inte samarbeta. Det är inte deras ansvar att regeringens budget går igenom. Håller med till fullo om just det. MEN a big fucking MEN. När det så uppenbart är en kupp av SD att göra politisk kaos i Sverige. När Sveriges tredje största parti hatar invandrare så hårt att dom är beredda att försätta Sverige i riktigt äckligt vatten för att få utvisa några romer, DÅ måste dom mer etablerade och mindre hatiska partierna samarbeta. Fattar ni inte?! Det går inte att låta ett främlingsfientligt parti utpressa sig till vinnare. Sätt ner er jävla fot!

Och ni SD röstare som skrattade och hånade mig när jag i somras försökte få er på andra tankar och inte rösta på ett enfråges-parti. Ni som svarade att det är så mycket annat som dom står för som är bra. Grattis, ni hade fel. Mattias Karlsson säger det själv "våran enda fråga, invandringen".

Usch. Nu dags för mer kaffe. Helt jävla död idag och snart börjar jobbet igen. Gåuoppgåtilljobbetjobbajobbaätalunch, samma ska händer imorgon -Thåström. Kämpa på ett och två.

.så jävla snygg är du.


- Posted from my iPhone

Inga kommentarer: